Nieuwe films en series op Netflix Nederland

De online streamingdienst Netflix is altijd druk met het updaten van haar film- en seriebestand. Ook de afgelopen weken zijn er weer een aantal nieuwe films en series toegevoegd. Netflix Nederland houdt je graag op de hoogte van deze nieuwe releases. Hieronder zie je een overzicht van de nieuwste films en series op Netflix.

Draken: race naar de rand

Een fijne grappige kinderserie op Netflix Nederland die Netflix zelf geproduceerd heeft. Deze serie afleveringen is afgeleid van de filmreeks How To Train Your Dragon (deel 1 en 2). Zoals de titel al zegt gaat deze kindvriendelijke serie over draken. In het dorp wordt eerst geloofd dat draken slecht zijn, maar al snel ontdekt Hiccup, de zoon van drakenjager Stoick, dat de dieren helemaal niet zo slecht zijn.

Heb je al zin om te gaan kijken naar deze serie? Netflix Nederland laat hieronder de trailer zien:

The Bling Ring

The Bling Ring is een dramafilm uit 2013 met Emma Watson in de hoofdrol. De film is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een groep tieners die de huizen van een aantal Amerikaanse sterren leegroofden. Ben je benieuwd naar deze drama film? Bekijk dan hier alvast de trailer op Netflix Nederland

What Happened, Miss Simone?

Nu op Netflix Nederland: een indrukwekkende documentaire over de zangeres Nina Simone. Verschillende personen kijken in deze documentaire terug op het bijzondere leven van de zangeres. Niet alleen was Nina Simone zangeres, ook kon ze prachtig piano spelen en daarnaast hield ze zich ook regelmatig bezig met de politiek. Doordat ze opkwam voor de Afro-Amerikanen kwam ze regelmatig in de problemen. Bekijk hieronder de trailer van deze nieuwe documentaire op Netflix Nederland.

Sense8

Een ingewikkelde, maar boeiende, nieuwe serie op Netflix Nederland is Sense8. Acht verschillende personen uit verschillende steden, maar met allemaal dezelfde geboortedatum. Ze kennen elkaar niet, maar hebben van de één op andere dag ineens allemaal hetzelfde visioen. Ze kunnen elkaar horen, voelen, zien, ruiken en met elkaar praten. Er volgt een grote ontdekkingstocht om het raadsel waar ze zich in bevinden te ontrafelen.

Hannibal rising

De welbekend klassieker Hannibal rising is nu ook te zien op Netflix Nederland. Na de dood van zijn ouders tijdens de tweede Wereld Oorlog, verhuist de jonge Hannibal Lecter naar zijn mooie tante. Daar begint hij een plan te bedenken om wraak te nemen tegen de barbaren die verantwoordelijk zijn voor de dood van zijn zus. Kijken op Netflix Nederland? Zie dan hieronder de trailer.

Nieuwsgierig geworden naar het complete aanbod van Netflix? Lees dan hier meer over het Netflix aanbod. Wil je weten hoe je films kan streamen? Lees dan hier meer over films streamen en vind hier informatie over Netflix apparaten.