Netflix Nederland gaat in prijs omhoog

Netflix Nederland gaat de prijs van haar abonnement verhogen.

NetflixinNederland.nl gaf al eerder aan dat de prijsverhoging van Netflix in Amerika er aan zat te komen. Nu wordt deze prijsverhoging ook doorgevoerd voor Netflix Nederland.
Geen paniek voor de vaste fans van Netflix Nederland. Heb je al een abonnement op Netflix en hou je deze aan dan kun je in ieder geval nog twee jaar van Netflix genieten tegen het oude tarief van €7,99.

Nieuwe gebruikers van Netflix Nederland gaan vanaf nu €8,99 betalen voor de streaming dienst. Netflix geeft aan dat ze de prijs verhogen om nog meer films en series te kunnen blijven toevoegen.Dit is natuurlijk goed nieuws. Helemaal voor de mensen die al een abonnement op Netflix hebben.

Netflix geeft zelf aan dat ze de komende vijf jaar 7,4 Miljard kwijt zijn aan rechten voor films en series. Dit is natuurlijk een enorm bedrag maar gezien het wereldwijde succes van Netflix is zijn dit geen gekke getallen.

Benieuwd welke films en series er de komende tijd worden toegevoegd? NetflixinNederland.nl  houdt je natuurlijk weer op de hoogte van de beste nieuwe aanvullingen op het aanbod van Netflix Nederland. Hou ons blog in de gaten voor het laatste nieuws over Netflix en de top films en series die ze de komende tijd ongetwijfeld nog gaan toevoegen.

Ondertussen wordt de dienst ook op andere vlakken verbeterd. Netflix heeft aangegeven dat de serie Breaking Bad binnenkort in 4K resolutie wordt aangeboden. Goed nieuws voor de lucky few die nu al beschikken over een 4K-TV en een snelle internetverbinding. Dit zullen er nog niet veel zien maar zo laat Netflix wel zien dat ze niet stil zitten en klaar zijn voor de toekomst.

Onderstaand het mailtje dat de bestaande Netflix abonnees vandaag in hun mailbox konden vinden:
In het mailtje bedanken ze de trouwe leden en geven ze aan dat de prijs voor hun niet veranderd.

Netflix Nederland