Netflix aanbod uitgebreid met Suits en meer

Netflix heeft een deal gesloten met NBCUniversal. Met deze deal wordt het aanbod films en series op Netflix weer een stuk groter.

Suits op Netflix

Het beste nieuws van deze uitbreiding van het Netflix aanbod is volgens ons de serie Suits. Deze Amerikaanse TV-serie ging in 2011 van start. In deze serie loopt de briljante schoolverlater Mike Ross per ongeluk het kantoor van Harvey Specter binnen. Harvey, een van de beste bedrijfsjuristen in NY, is op dat moment net bezig met het houden van sollicitaties. Harvey is onder de indruk van het lef en het fotografische geheugen van Mike. Hij besluit Mike, tegen alle regels van het advocatenkantoor in, aan te nemen. Vanaf dit moment start een mooie carrière met een groot geheim. Heb je deze serie nog niet gezien? Plan dan maar een paar avondjes vrij om op de bank te zitten met Netflix aan.

Seizoen 1 en 2 van Suits zijn vanaf nu te bekijken op Netflix

 

Netflix aanbod

Nog voor het einde van het jaar wordt het Netflix aanbod aangevuld met deze films:

The Big Lebowski – Bekijk de Trailer

Lock, Stock and Two Smoking Barrels  – Bekijk de Trailer

The 40-Year Old Virgin   - Bekijk de Trailer

Knocked Up  – Bekijk de Trailer

Back to the Future I en II  – Bekijk de Trailer

Men In Black II  – Bekijk de Trailer – Bekijk op Netflix 

21 – Bekijk de Trailer – Bekijk op Netflix

Naast deze films zullen ook de volgende series worden toegevoegd aan Netflix: Heroes, Downton Abbey, Battlestar Galactica en Bates Motel. Voor deze laatste serie moet je nog evengeduld hebben. Deze zal in 2014 op Netflix in Nederland te zien zijn.