Netflix 11 september naar Nederland?

Diverse Nederlandse journalisten hebben een uitnodiging gekregen voor de Netflix Launch Party op 11 september. Netflix geeft zelf nog geen commentaar op de vraag of dit ook de datum van lancering zal zijn. Toch verwachten wij dat dit wel degelijk de start van Netflix in Nederland kan zijn. Dit maken we op uit het feit dat de Netflix apps inmiddels zijn verschenen in de Apple App Store en ook de Playstation 3 beschikt sinds kort over de Netflix App.

Ook is het niet vreemd om te denken dat Netflix in Nederland wil lanceren voor de International Broadcasting Convention (IBC) welke op 12 september start in Amsterdam. Op de IBC komen duizenden media professionals van over de hele wereld samen.

De prijs voor een Netflix abonnement in Nederland zal waarschijnlijk € 7,99 per maand zijn. Hiermee kunnen de films en series op twee verschillende apparaten worden bekeken. Als je met max. vier apparaten van Netflix gebruik wilt maken zal het maandelijkse bedrag € 11,99 van je rekening worden afgeschreven.