Grote update Netflix Nederland

Netflix lanceert vandaag de grootste update tot nu toe. Deze grote verandering heeft als doel een nog betere kijkervaring te bieden aan de gebruikers van de streamingdienst. En volgens Netflix zijn dit er veel. Maandelijks streamen de gebruikers van Netflix meer dan 1 miljard uur aan films en series. Het overgrote deel via een tv.

Met de nieuwe update wil Netflix het makkelijker maken om films en series te vinden die bij je persoonlijke voorkeuren passen. Dit wordt gedaan middels prijzen en awards die de film heeft gewonnen en gelijkenissen die de film toont met eerder bekeken content en content van vrienden.

Ook is het makkelijker geworden om meer informatie over een film of serie te zien voordat je de film start. Hierdoor kun je makkelijker bepalen of dit de film is die je wilt kijken.

De update van Netflix zal vandaag (13 november 2013) gelanceerd worden op Playstation 3, Xbox360 en diverse Smart TV’s en Blu-ray spelers. De Apple TV krijgt helaas nog geen update van de Netflix app. Dit omdat de apps op de Apple TV minder vrijheid hebben dan de andere apparaten.

Kun jij nog geen Netflix gebruiken op de TV?

Bij Bol.com krijg je nu 1 jaar GRATIS Netflix bij verschillende SamSung Smart TV’s