Films streamen Netflix

Films streamen kan met Netflix. Films streamen is het rechtstreeks distribueren via computernetwerken van films. Bij het streamen wordt continu een gedeelte van de film in de buffer geplaatst, zodat een programma dit kan afspelen zonder dat de hele film gedownload hoeft te worden.

Netflix films streamen

Netflix kan op elk apparaat gestreamd worden welke een internetverbinding heeft en beschikt over de Netflix-app. Op elk apparaat kun je direct kijken, zoals computers, telefoons, tablets, HDTV’s, dvd- en Blu-ray spelers, gameconsoles, thuisbioscoopsystemen en streamingplayers. Ook het streamen in HD is geen probleem. Er zijn veel Netflix titels beschikbaar in HD. Let wel op: streaming in HD kost meer bandbreedte dan streaming in een standaarddefinitie. Informeer je internetprovider bij overtreding van je datalimiet. De beeldkwaliteit kan per computer of apparaat verschillen. De videokwaliteit kan door nog veel meer factoren worden beïnvloed als, locatie, beschikbare bandbreedte en de snelheid van je internetverbinding.

Voordelen films streamen

Als je een film streamt hoef je een film dus niet geheel te downloaden. Dit scheelt veel tijd en data. Dus geen uren meer wachten tot de film gedownload is, maar meteen kijken! Ook blijft niet al deze data rondzwerven op je apparaat. Een ander groot voordeel is dat lid worden van Netflix alles behalve duur is. Voor een abonnement betaal je 7,99 dollar per maand en dan kun je onbeperkt series en films streamen. Dat is wat anders dan €4,- per gehuurde dvd betalen, wat een paar jaar geleden echt niet duur was. Nog een voordeel is dat je voor een film kijken niet speciaal een film of apparaat hoeft mee te nemen. Het gaat online, dus je bent alleen een willekeurig apparaat, internetverbinding en de Netflix-app nodig.