Netflix apparaten

Netflix is nog niet beschikbaar in Nederland maar mocht dit binnenkort wel het geval zijn dan zal de ondersteuning van de apparaten niet veel wijzigen. We hebben de apparaten die Netflix ondersteunen en voor Nederlanders interessant zijn voor je op een rijtje gezet.

Netflix op Gameconsoles

Veel mensen hebben al de beschikking over een gameconsole die is aangesloten op je TV. Netflix is beschikbaar op de Playstation 3 en Xbox 360. Op deze apparaten is Netflix beschikbaar in HD. Ook op de Nintendo Wii is Netflix te bekijken, deze spelcomputer ondersteund alleen geen HD weergave.

Netflix op mobiele apparaten

Netflix is beschikbaar op de Apple iPhone en iPad en iPod Touch. Daarnaast worden ook verschillende Windows Phones en Android toestellen ondersteund.

Netflix op tv en set-top box

Je kan op een aantal SmartTVs ook Netflix bekijken via een app. Dit is mogelijk op de laatste Samsung en LG Smart TV’s Ook Sony ondersteund Netflix op de BRAVIA internet televisies. De Panasonic HDTV’s vanaf 2010 ondersteunen ook Netflix.

Er zijn ook verschillende Set-top boxen en blu-ray spelers die Netflix ondersteuning bieden.

Netflix op Apple TV

Persoonlijk zijn we een groot fan van de Apple TV. Netflix is ook beschikbaar via dit mooie apparaat. Zo kun je naast de films via Itunes ook films via je Netflix abonnement bekijken.