Netflix Aanbod

Netflix Nederland nieuw aanbod

Een film aanzetten als jij er zin in hebt en zonder reclame’s. Heerlijk natuurlijk. Helemaal als je een grote keuze hebt uit actuele toppers en de echte klassiekers. Het kan met Netflix. Hieronder vindt je een greep uit de beste films die Netflix te bieden heeft. Het Netflix aanbod in Nederland is helaas nog niet zo groot als het Netflix aanbod in Amerika. Het Netflix aanbod wordt regelmatig bijgewerkt. Hierdoor wordt het aanbod steeds interessanter.

Netflix Original Series

Het Aanbod van Netflix bestaat al uit een groot aantal films en series. Veel van deze films zal een beetje filmliefhebber al hebben gezien. Wil je echt unieke content dan heeft Netflix ook een aantal Netflix Original Series. Dit zijn Series die exclusief bij Netflix te zien zijn. Voorbeelden van deze Netflix Original Series zijn: House of Cards, Orange is the new Black en Lilyhammer.

Netflix Categorieën

Het Netflix aanbod is ingedeeld in categorieën. Naast de gebruikelijk categorieën zoals Horror, Thriller en Comedie heeft Netflix ook een categorie die is gepersonaliseerd naar jouw wensen. Door een uniek algoritme bekijkt Netflix welke films voor jou worden aanbevolen. Dit word gedaan op basis van jouw voorkeuren en geschiedenis.

Nieuw Netflix Aanbod

Elke week worden er films of series toegevoegd aan het Netflix Aanbod. Netflix in Nederland houd de toppers voor je bij in het blog. Hier verschijnt regelmatig een overzicht met de laatst toegevoegde films.